Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в романтичному образі. Для фотосесії Ольга Куриленко одягла довгу і пишну коричневу спідницю, а також сіру блузку-сорочку. Актриса зображена сидячи за столом у загадково-задумливій позі з таким же виразом обличчя. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, Ольга не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала на двох мовах одне і те ж побажання: "Have a peaceful weekend... Всім гарних вихідних". Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Неймовірна красуня", "Яка Ви красива", "Чудовий образ", "І вам того ж. Хоча, схоже, у вас це вже є", "Гарних вихідних", "Така мила", "Сама ніжність", "Такий незвичайний і романтичний образ", "Краща жінка", "Фантастичний стиль", "Чудова ніжна леді", "Спасибі! Сподіваюся, у вас є вихідні і для відпочинку", "Вродлива, я люблю тебе", "Романтична фотографія. Прямо відразу портрет малювати", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Щасливих вам вихідних!", "Чудова, справжня така", "Роздумуєте про плани на майбутнє?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.