Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова змінила своїм принципам і виклала фото в більш скромному образі. Анна сфотографувала себе сама в білому халаті. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. Схоже, ця фотографія була зроблена перед концертом артистки. Про це вона розповіла в підписі до світлини. Варто також відзначити, що шанувальники часто порівнюють Анну з українською співачкою Надією Дорофєєвою, що обурює Сєдокову.

"Вирішила інше фото, а то будете лаятися на мене, що фото погане. На цій фотографії, мені здається, я вже не схожа на @nadyadorofeeva, так? Ні? Все, я на сцену. Мені пора. Доброго вечора. Побажайте мені удачі", - написала Анна Сєдокова у підписі до фотографії. Шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ти все краща і прекрасніша", "Зовсім не схожі, Ви, Анно, незрівнянні", "Вже досить-таки схожі", "Нереальна", "Ні, Надя Дорофєєва володіє яскравими рисами. Ви теж, але іншими", "Яка ж вона сексуальна", "Дуже красива дівчина, я її люблю", "Ні, кожна з вас гарна по-своєму", "Найкраща фотка!", "Фотошоп", "Схожа дуже на Надю", "Нереально красива", "Вау, яка гарна", "Ви красуня", "Анна, ви дуже мила і красива", "Аня, Ви прекрасні", "Взагалі не схожа на неї", "Аня, ви така красива", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".