Знаменита російська артистка Алла Пугачова відверто зізналась, що переживає фінансові труднощі.
Саме злидні штовхають 69-річну співачку трудитися на корпоративах.
Про це пишуть російські ЗМІ.

"Пугачова виступає тільки для своїх. Ми навіть приблизно не можемо назвати її гонорар. Одні кажуть, що Алла Борисівна бере за виступ не менше 250 тисяч євро, інші називають іншу суму – 350 тисяч євро. А ось за концерт Пугачова просить 21 мільйон рублів (8,7 млн гривень)." – розповіли виданню "Собеседник" в одному з московських івент-агентств.

Додамо, що ще з 2010 року публіка не бачила концертів Примадонни. А не так давно Алла Борисівна розповіла, що неможливо прожити на таку мізерну пенсію.
Зараз з урахуванням підвищень вона становить 17 тисяч рублів (близько 7 тис. гривень). Артистка віддає соцвиплати на благодійність, кажуть - її нужденним фанаткам.

"Треба якось заробляти – все закінчується, – зізналася в недавньому інтерв'ю Пугачова. – Чоловік іноді відпускає на заробітки, тому що ну не звикла я до такого життя. Бути на утриманні чоловіка – це жахливо. І не моє абсолютно!".

В коментарях фанати припустили що на даний момент Пугачову з 5-річними двійнятами забезпечує глава сімейства - Максим Галкін. Останнім часом він активно займається проектами на російському телебаченні та їздить по Росії з концертами.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Алла Пугачова на запитання одного російського журналіста, відповіла про свою серйозну хворобу, з якою бореться останнім часом.

Нагадаємо, Алла Пугачова, яка останнім часом помітно схудла, злякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Якщо до цього струнка і помолоділа співачка захоплювала оточуючих, то її останній вихід у світ не на жарт спантеличив більшість шанувальників. Заговорили про серйозне захворювання у Примадонни.