Російський комік Максим Галкін, чоловік примадонни Алли Пугачової, показав дивний знімок з дружиною.

На cвітлині Аллу Пугачову обіймає за талію інший чоловік – історик моди, стиліст і модельєр Олександр Васильєв. Кадр гуморист показав у своєму Instagram-акаунті.

"Історик моди заїжджав до нас у гості. Алла передала Олександру свої сукні різних років для виставки і його чудового Музею Моди",– розповів артист своїм фолловерам в Іnstagram.

Фоловерів збентежив знімок примадонни з Васильєвим, про що вони активно написали Галкіну в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Максимка, старий у вас дружину вкрадуть, а Аллочка не проти, я дивлюся. Тримайте вашу мадам подалі від цього модника", – написали коментатори.

Інші ж відзначили, що примадонна виглядає дивно в новому образі:

"Вот посмотрела на это фото Почему наши бабы не имеют так сказать светскости. Ведт все имеет.Что хочет может одеть. Или как дурная девка оденется или как старушенция. Уж лучше ее рукава как у леиучей мыши и зауженные к коленям юбки.Неужели нюх потеряла Алла?" , "Прям девчуля!", " Сколько гадости этот Васильев писал об Алле, теперь приехал платьица в музей подбирать, не забудьте ему напомнить "они же безвкусица". Клоун слащавый оказался еще и подхалимом".

Нагадаємо, Пугачова пішла на страшні жертви заради Галкіна. Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни.

Також ми писали: Пугачова на концерті Лободи показала, хто тут "суперзірка": фанати ахнули. Чорний наряд Пугачової підкреслив неймовірну худобу Алли Борисівни – багато журналісти зазначили, що у своєму солідному віці (а їй вже 69 років!) Пугачова виглядає, як дівчинка – мабуть, прагне встигати по всім за своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також "засвітився" на заході. Концерт проходив в московському Crocus City Hall.

Знай.uа також повідомляв, що борода Галкіна видала все про стан Пугачової: життя несправедливе.