Відомий музикант Сергій Шнуров, лідер гурту "Ленінград", в своєму офіційному акканті Instagram написав пост. Цікавий він тим, що музикант висловив свою думку про неприбрані дороги в країні і про те, чому народ у нас бідний у віршах.

Зі слів Шнурова, сніг не прибирають тому, що його дуже багато. Чому ми зубожіли? Тому що грошей мало!

Задаючись цими питаннями, виконавець прийшов до висновку, що народ зовсім не винен в цьому, а відповідь треба шукати у представників влади.

Тому друга частина твору присвячена саме їм.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як відреагувала влада країни на дане послання - поки що невідомо, але дуже цікаво. Адже Сергій Шнуров не соромив себе у вираженнях і говорив все досить відверто, як і в своїх піснях. До речі, комментатори підхопили хвилю поезії та також пофантазували на цю тему. Один із фолловерів написав: "Падають сніжинки, продається нафта. Водку пьють в глибинці, за вірші б не сісти..."

Не менш кумедним вийшов ще один вірш, який написав один із підписників Шнурова: "Слизька ця історія право ... Начебто свобода слова у нас. Мені не потрібна Чернишевського слава, а підтягнути зараз можуть на "раз". Але і мовчати постійно немає духу, всю цю маячню втомився я дивитися. Все. Буду пісні писати я коротше, и як Серьога з естради їх співати! "

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова розлютила фанатів тим, що виклала в соціальну мережу Instagram фото, де вона показує шпагат. Фолловери розкритикували Волочкову, сказавши, що вона переплутала Instagram з кабінетом гінеколога і порадили бути більш обережною, щоб не порвати свою годувальницю.

Як повідомляв "Знай.uа", музикант Сергій Шнуров написав пісню про президента Російської Федерації. Конкретніше мова йшла про роботу Володимира Путіна в німецькій розвідці.

Також "Знай.uа" писав, українська група KAZKA встановила світовий рекорд. Хіт гурту "Плакала" почув кожен тридцять сьомий мешканець планети. Ця пісня очолила багато топ-чартів.