Нещодавно голлівудська актиса Дженніфер Еністон відствяткувала своє 50-річчя. Вона влаштувала гумну вечірку в готелі "Sunset Tower" в Лос-Анджелесі, на яку завітало багато знаменитих гостей. Серед них також помітили колишнього чоловіка зірки й її колегу Бреда Пітта.

Після цього в мережі почали говорити про можливий роман колишнього подружжя.

"Вечірка стала святом, присвяченим життю Дженніфер, а Пітт довгий час був дуже важливою частиною цього життя , - відзначило американське видання E! News. - Еністон навіть сперечалася з друзями, обговорюючи, чи варто запрошувати Бреда"

"Вони не зустрічаються, у них різні дороги. А тільки підтримують дружні стосунки ", - підсумував інсайдер.
На вечірці Еністон були також Сандра Баллок, Гівнет Пелтроу, Кортні Кокс, Демі Мур, Різ Уізерспун і багато інших. Не оминули подію і подружжя Джорджа і Амаль Клуні, незважаючи на чутки про розлучення. Покидаючи вечірку кіноактриси в готелі Sunset Tower в Лос-Анджелесі, Джордж міцно тримав свою дружину Амаль під руку та усміхався всім папараці.
Пітт і Еністон почали зустрічатися в 1998 році, а одружилися в липні 2000 року. Зірки оголосили про розлучення в січні 2005 року. Однією з причин розставання пари американська преса називає дружбу Дженніфер Еністон з Бредом Піттом , яка почалася після розриву актора з Анджеліною Джолі. Очевидно, що поки возз'єднання Пітта і Еністон чекати не варто, але все може помінятися, адже недавно писали, що Пітт познайомив Джен з дітьми.

Нагадаємо, що Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон, але не зміг дечого приховати.

Також "Знай.ua" писав, інсайдери розказали, що відчуває всесвітньо відома актриса Дженніфер Еністон до свого колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще