Відома російська виконавиця Алла Пугачова зізналася, що вже досить довго страждає від цукрового діабету.

До речі, цукровий діабет відноситься до ендокринних захворювань. Найчастіше з-за цієї недуги люди, в прямому сенсі цього слова, сидять на голці. Це просто необхідно для підтримки життєдіяльності, адже за допомогою уколів, вони вводять собі інсулін. А він життєво необхідний для таких хворих.

Алла Пугачова
Алла Пугачова
пугачова

На прем'єрі фільму "Пілігрим" Пугачова зізналася Вадиму Вернику, що дуже хоче їсти, але не може. Коли Верник поцікавився причиною, російська примадонна відповіла, що просто хоче довше жити.

Так, коли людина страждає цукровим діабетом, їй постійно потрібно дотримуватися правильного харчування, а точніше суворої дієти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Пугачова зізналася, що вік вже дає про себе знати, але вона хоче довше жити.

Нагадаємо, шанувальники примадонни давно запідозрили, що співачка хвора. Адже на концерт Кіркорова, зі слів фанатів, вона прийшла з останніх сил. Також фанати відзначили, що ніколи ще не бачили Аллу Пугачову такою змарнілою, та й вигляд у неї хворобливий.

Як повідомляв Знай. ua, людський організм здатний самостійно вилікувати цукровий діабет. Зі слів вчених, здатність клітин змінювати свою ідентичність і функції може стати вирішальним відкриттям в лікуванні інших захворювань, викликаних клітинної смертю, таких як хвороба Альцгеймера і пошкодження клітин в результаті інфарктів.

Знай. ua писав про те, що українців чатує смертельна хвороба. Бактерії-збудники небезпечного інфекційного захворювання лістеріоз дуже небезпечні для здоров'я. Більше того, вони стійкі до холоду і заразитися можна навіть через продукти, які знаходяться в холодильнику.