Знаменитий російський співак Олександр Маршал запропонував не менш знаменитому в Росії та Україні відеоблогеру Юрію Дудю покинути країну. Пов'язано це з тим, що, мовляв, Дудь не любить президента Росії. Дивна заява, адже ми не зобов'язані когось любити, вірно?

У розмові блогер запитав Маршала чи є він прихильником гаранта Володимира Путіна. На що співак відреагував зустрічним питанням, запитавши хто не є його прихильником. Також Олександр Маршал додав, мовляв, якщо Дудь не любить президента своєї країни, то що тоді він робить в Росії?

Реакції Дудя довго чекати не довелося. Наступне питання до Маршала було таким, чи вважає він, що в Росії повинні жити тільки ті, хто люблять президента? Відповідь послідувала неоднозначна. Співак запропонував громадянам країни вийти на вулиці і вимагати щось від влади.

Нагадаємо, що Юрій Дудь хотів запросити на інтерв'ю трьох чиновників з України - гаранта Петра Порошенка, мера Віталія Кличка і засновника "Приватбанку" Ігоря Коломойського. Також Дудь зазначив, що йому подобається Україна і частину свого дитинства він провів в нашій країні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олександр Маршал потрапив у список Миротворця. Також він заявив, що готовий взяти в руки зброю і воювати на стороні терористів "ЛНР".

"Знай.uа" писав про те, що житель "ДНР" приїхав до Києва і заявив, що "соромно бути дебілами в третьому столітті".Також він зазначив, що в Києві роблять акцент на одязі, а він до такого не звик. Мовляв, йому це ріже око.