Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Так, артистка похвалилася розкішними образами себе, сестрички Кайлі Дженнер і мами Кріс. Знаменитості позували для заставки 16-го сезону культового реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян", який повинен вийти вже в березні 2019 року.

"16 сезон вийде вже в березні 2019", - лаконічно заявила Кім. За 20 годин кадр встиг зібрати 1,7 млн. лайків. Фолловери ж не змогли приховати радості і почали наперебій говорити, як сильно чекають продовження. Були і ті, хто оцінив образи культових сестричок, заявивши, що вони виглядають, немов ангели.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.