Одна з наймасштабніших франшиз в історії світового кінематографу - це "Гаррі Поттер". Магічну сагу вже неможливо уявити в іншому стилі та з іншими акторами.

Тим не менш головна зірка фільмів про "хлопчика, що вижив" Деніел Редкліфф думає, що і у світа Гаррі Поттера може статися перезавантаження. Іншими словами, Деніел не заперечує, що можливий рімейк. Про це стало відомо завдяки одному з нещодавніх інтерв'ю.

Так, у бесіді з британським видання TV Guide виконавець ролі Гаррі Поттера зізнався, що перезавантаження серії картин здається йому неминучим, це лише питання часу:

"Безумовно, я думаю, що буде ще одна версія цього в моєму житті. Буде цікаво подивитися. На даний момент ці фільми мають свого роду священне лакове покриття, але в якийсь момент воно почне стиратися. Я заінтригований, коли це станеться".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що буквально нещодавно відомий британський актор Деніел Редкліфф цікаво пожартував про те, що може зіграти вигаданого героя коміксів Marvel Росомаху в новому фільмі. Про це повідомляє видання WIRED.

Так, в понеділок, 11 лютого, зірка "Гаррі Поттера" відповідав на популярні запити користувачів пошукових системах. Деніел отримав запитання, чи стане він новим виконавцем ролі Росомахи. Тоді актор жартома відповів, що новий фільм почнеться з того, як Х'ю Джекмана (минулого виконавця ролі Росомахи) "кидають в прання", після чого на екрані з'являється Деніел.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що актор і головний герой серії фільмів про "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вирішив розкрити секрет зі зйомок картини, який творці приховували 18 років. Виявляється, для кожного з акторів чарівної саги робили зліпок всієї щелепи. Робилося це через вікові зміни учасників проекту.

"Коли вони знімали перші фільми, для кожного актора було зроблено зліпок всієї щелепи, щоб, коли почали випадати зуби, можна було б швидко усунути цей недолік і вставити зуб, щоб продовжувати знімати. Коли у тебе на майданчику 20 людей 10-річного віку, доводиться робити зліпок для кожного", - пригадав актор.

Нагадаємо, Деніел Редкліфф розкрив головну таємницю "Гаррі Поттера" через 18 років.

Як повідомляв Знай.uа думали, що знали про Гаррі Поттера все, але ці факти вас здивують: топ 20.

Знай.uа писав, фанати "Гаррі Поттера" в шоці: стали відомі подробиці зі зйомок.