Робота Джамали не з легких: доводиться постійно записувати і презентувати пісні, виступати, брати участь у різних проектах і у Національному відборі на "Євробачення".

Проте, вона все ж знаходить час для сімейного життя. І мова йде не тільки про чоловіка і сина – співачка не забуває і про батьків, а також про свою сестру.

Джамала
Джамала

В честь дня народження матері Джамала разом з сестрою влаштували їй свято, зібравшись всі разом. На радість фанатів, Джамала поділилася спільним фото з близькими в Instagram і отримала сотні приємних коментарів. Чудово, коли близькі можуть зібратися разом!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Нікітюк розлучилася з нареченим напередодні весілля: як в морі кораблі

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавнього відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Однак після канікул артистка раптово шокувала фанатів заявою. Виявляється, напередодні весілля вона розлучилася зі своїм нареченим, якого приховувала від громадськості і ніжно називала "сусід".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лобода заінтригувала чуттєвим фото з гарячим брюнетом: спасибі, що був поруч

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Співачка часто інтригує фанатів і публікує частини нових пісень або фото, які задають багато питань.

Також Знай.uа" писав про те, що Брежнєва показала свою сутність: "бридкі" кросівки і прокурений під'їзд

Співачка Віра Брежнєва, схоже, кидається з крайності в крайність, не даючи про себе забути. Повернувшись з гламурних Мальдів, знаменитість знялася сидячи навпочіпки в брудному під'їзді, з мінімальним мейкапом. При цьому на ній білі "потворні" кросівки і чорна шкірянка.