В кінці осені минулого року завершилось розлучення сім'ї гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко. Однак штампами в паспорті все не обмежилося.

Гострим стало питання розділу спільно нажитого майна. До сих пір проходять суди, які остаточно так і не вирішили питання паювання.

Одним з предметів суперечки стали цінності, які були піднесені комікам у вигляді подарунків. Прикладами таких подарунків стали книга «Історія живопису», яку Євгеній Ваганович подарував Максим Галкін, а також фарфорова статуетка клоуна, презентована Аллою Борисівною.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Адвокат Петросяна Сергій Жорін заявив, що предмети, які приносилися в дар, згідно із законом не можуть бути поділені і належать тому, кому їх презентували.

За словами правозахисника, подарунки необхідно виключити зі списку майнових товарів. Жорін заявив, що в разі, якщо сторона Степаненко не піде на поступки, доведеться опитувати тих, хто дарував сувеніри Євгеній Ваганович. В такому випадку в судовий процес будуть залучені Алла Борисівна з чоловіком.

Нагадаємо, російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував підготовку до грандіозного концерту, який відбудеться на честь 70-літнього ювілею Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Музичний критик вважає, що Примадонна не має право називатися співачкою, тому що перестала повноцінно виступати на сцені вже багато років тому.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний актор Стас Садальський, який не скупиться на жорстку критику на адресу інших зірок шоу-бізнесу, дістався до Максима Галкіна.