За останні роки Лілі-Роуз Депп, дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа, зуміла домогтися популярності в світі моди, повідомляє Viva.

Багато в чому, слава дівчини - заслуга її зіркових батьків, проте вона чимало трудиться для того, щоб зацікавити публіку і утримати цей інтерес.

Лілі регулярно знімається в різних рекламних кампаніях, бере участь в показах знаменитих дизайнерів і часто стає головною героїнею глянцевих видань. Ми звикли бачити Депп в стильних нарядах, з макіяжем і зачіскою. Але в реальному житті вона далеко не завжди виглядає так зовсім.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Днями Лілі-Роуз поділилася фото, на якому зображена в домашньому вбранні: сірий топ і шорти в тон. Знімок з'явився в особистому мікроблозі моделі і зібрав нітрохи не менше лайків і листяних коментарів, ніж професійні зйомки Депп. Втім, це не дивно, адже навіть в такому повсякденному амплуа дівчина виглядає стильно і навіть спокусливо.

Нагадаємо, Джонні Депп здивував зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму з його участю "Фантастичні звірі: Злочини Гріндевальда".

Популярний голлівудський актор Джонні Депп, відомий за роллю Джека Горобця в "Піратах Карибського моря", здивував зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму з його участю "Фантастичні звірі: Злочини Гріндевальда".

Джонні Депп сказав, що він "відчував себе погано" від того, що автор "Гаррі Поттера" Дж. К. Роулінг мала захищати його після того, як деякі фанати заперечували проти його участі в франшизі "Фантастичні тварини" через попередніх заяв про насильство в сім'ї.

"Я буду чесний з вами. Мені було погано за Джоан Роулінг. Мені було погано, що їй довелося прийняти це на себе", - зізнався Депп в інтерв'ю Entertainment Weekly.

Раніше Знай.ua повідомляв, донька голлівудського актора Джонні Деппа з'явилася на обкладинці модного глянцю V Magazine топлес.

Також Знай.ua писав, відомий кіноактор Тімоті Шаламов почав зустрічається з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз.