Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує у сміливому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки у відвертій позі, у не менш відвертому вбранні. Артистка, схоже, опублікувала кадр зі свого нового кліпу на пісню "Попа, как у Ким", яким, власне, і піарить відеороботу. На фото Каменських сидить навпочіпки, розсунувши ноги, при цьому вона повернена до камери боком. Настя одягнена в біле і прозоре боді з коротенькими шортами. На ногах співачки білі черевички на шпильці, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Настя Каменських написала про довгоочікувану прем'єру кліпу.

"Довгоочікувана прем'єра. У цій роботі вирішили вас трохи повеселити! Дивіться на моєму YouTube-каналі NKofficial, посилання в профілі #ПопаКакУКим про ідолів нашої сучасності, жінок-трендсеттерів. Сучасні дівчата прагнуть наслідувати їхній приклад і перейняти яскраві особливості кожної, але в гонитві за красою і попою як у Кім, важливо пам'ятати, що ту ж Кім або Бейонсе роблять особливими не тільки ноги і форми, але, в першу чергу, любов до себе. Не забувайте про свою власну індивідуальність! Для мене було дуже важливо донести це в кліпі через грайливий настрій! Сподіваюся, мій подарунок до Дня Всіх Закоханих вдався. Слідкуйте за наступними моїми постами!", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від нового кліпу Насті і засипають її компліментами в коментарях, а інші хейтять зірку.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.