Відомий російський комік, якого нещодавно звинувачували у постійних зрадах Христині Асмус, тепер помінявся з нею місцями. Гарік Харламов прокоментував чутки про можливі зради його дружини.

Ні для кого не секрет, що останнім часом Асмус постійно подорожує сама, викладає пікантні фото у себе на стрінках в соцмережах. Усе це і породжує чутки про те, що у пари вже давно усе не гаразд.

"Це шизофренія і повна дурня (це я м'яко). Які ще "статті" повинні вас переконати в цьому?" Сенсація: "Асмус народила собі єнота від Батрутдінова і влаштувала оргію в будинку для літніх людей" або "героїновий наркоман Харламов переїхав на ПМЖ в Гаагу, де гвалтує автобуси, що приходять?? Все добре. Дружина поруч, дочка моя))) Більше писати про них не буду. Всім добра", - написав Харламов на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, шлюб відомого коміка руйнується через скандальну співачку. Христина Асмус неоднозначно відреагувала на кліп відомої співачки. Дружина Гаріка Харламова, з яким у зірки серіалу «Інтерни» уже давно криза у стосунках, розмістила кліп у себе на сторінці в Instagram та подякувала молодій виконавиці за її мудрість і сміливість.

Нещодавно відома російська співачка Ріта Дакота опублікувала кліп на пісню «Новые линии». Він викликав бурхливу реакцію не тільки зі сторони прихильників виконавиці.

Ріта Дакота – колишня кохана Влада Соколовського. Ті, хто вже встигли подивитися кліп, наголошують на тому, що молода співачка показала в ньому все, що в неї на серці.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аліна Гросу показала вагітний живіт. Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.
Також портал "Знай.uа" писав, що Слєпаков звернувся до фанатів: дякую всім, хто хвилюється за мене. Артист прокоментував ситуацією із хворобою.