Відома фітнес-модель Мішель Левін виклала в своєму Instagram-акаунті відео під час відпочинку, в ході якого стався кумедний інцидент.

Модель киклала відео, на якому її кусає свинка за "цікаве місце". У ролику видно, як дівчина прогулюється по пляжу, позує. За нею йдуть свині. Одна з тварин наближається до моделі і кусає за сідницю. Дівчина не очікувала, що свині її вкусять, і спробувала втекти від них.

На Багамах, де знаходилася Мішель, цих тварин дуже багато, вони вільно розгулюють вулицями та місцями відпочинку. Туристи часто приїжджають саме сюди, щоб сфотографуватися з цими тваринами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За пару днів ролик Мішель Левін зібрав більше п'яти мільйонів переглядів і тисячі коментарів.

Нагадаємо, вдома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми.

Ана Чері
Ана Чері

Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дівчина, яку вважають "найкрасивішою поліцейської Німеччини" за її привабливу зовнішність і підтягнуте тіло, зробила заяву, що розійшлася з її хлопцем через її славу в Instagram.

Про це повідомляє The Daily Mail, посилаючись на слова красуні в її соцмережі.

Адрієнн Колешар повідомила, що її десятирічні відносини з молодим чоловіком завершилися, з тієї причини, що він не захотів ділити її з 700 000 передплатників. Ділячись своїм фото, на якому вона тримається за руки зі своїм вже колишнім хлопцем, вона пише: "немає відповідей, багато питань". Вона назвала цю подію своїм "другим життєвим рішенням 2019 року", повідомивши, що виїде з їх спільного з хлопцем будинку через десять тижнів.

Також Знай.ua писав про те, що фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми.