Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує на відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує в купальнику, мабуть, в готельному номері. Настя фотографує себе в дзеркало, і на знімку видно не тільки її саму, а й кімнату і безлад у ній. У всьому цьому хаосі уважні фанати розглянули навіть Тіматі, який сидить в телефоні на задньому плані.

На фотографії Решетова постала на огляд публіки в гарячому образі, який нагадав фанатам пікантні образи зірок фільмів для дорослих. Настя одягла відвертий купальник-бікіні, який ледь утримує її соковиті форми. Але на талію вона пов'язала джинсову сорочку, яка трохи прикриває інтимні місця. Волосся дівчини заплетене в дві грайливі косички, а на обличчі немає макіяжу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Модель не підписала фотографію і не залишила геолокації до неї, так що фанатам залишається лише здогадуватися, де відпочиває солодка парочка. Тим не менш, публікація моделі не залишилася без уваги фоловерів. Фанати засипають модель компліментами в коментарях, багато відзначили струнку фігуру дівчини і її пишні груди.

"Незрівнянно прекрасна", "Як же кльово зі своїми губами", "Який бардак", "Тіматі ззаду, красень сидить", "Які огидні груди, вірніше вим'я", "Красуня", "Навіщо талію звужувати, не розумію, у тебе і так все красиво", "Не багато фотошопу", "Це красиво?", "Груди ще більше засиліконила, чи що?" "Ви ж, пам'ятається, "лякали", що тепер будуть тільки скромні фото? Де ж вони?", "Такі цицьки, а мужик в телефон дивиться", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, наречена Тіматі затьмарила пляж в міні-бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.