Герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.

Так, стало відомо, що компанія Artist Rights for Distribution North America придбала права на комедію 2011 року під назвою «Посібник для хлопчиків і дівчаток: як скотитися вниз» з Меган Маркл. Це вже добряче призабутий фільм режисера Пола Сапіано, який в свого часу був показаний на американському телебаченні про компанію одиноких молодих людей, які веселяться в Лос-Анджелесі. Тепер його збираються випустити повторно у цьому році, обгрунтовано вважаючи, що цього разу картина буде користуватися підвищеним інтересом публіки, яка бажає побачити дружину принца в пікантних сценах.

Після заручин з Гаррі Меган, зірка телесеріалу «Форс-мажори», залишила акторську кар'єру. Подейкували, їй пропонували великі гроші (від трьох до шести мільйонів доларів) за те, щоб вона знялася в ще в одному епізоді зробив її знаменитої серіалу. Але герцогиня не прийняла цю пропозицію. А пізніше стало відомо, що проект «Форс-мажори» закривається. Він припинить своє існування після виходу дев'ятого сезону через падіння рейтингів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що день Святого Валентина розлучив вагітну Меган Маркл і принца Гаррі: чоловік герцогині Сассекской просто поїхав геть.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що за життям британської королівської сім'ї стежать люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне питання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес? Адже в більшості інших королівських будинках Європи дружина принца стає принцесою автоматично, незалежно від походження і від місця, яке її чоловік займає в черзі на престол.

Виявляється, в тому, що Кейт і Меган не принцеси, винна дружина принца Чарльза Камілла, яка відмовилася від цього титулу, вийшовши заміж за старшого сина королеви Єлизавети.

Раніше портал писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.uа Меган Маркл пішла проти королівських традицій: герцогиня задає нову моду.

Знай.uа писав у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон і принца Вільяма.