Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує ще вагітною.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в кумедному образі, кривляючись в камеру. Схоже, що цю фотографію Регіна зробила сама десь на знімальному майданчику. На ній біла футболка з яскравий принтом, поверх якої вона накинула жовтий піджак. На обличчі Регіни яскравий макіяж, а її волосся зібране в акуратну зачіску. Тодоренко зморщила нафарбовані губи в поцілунку і дивиться в камеру.

У підписі до фотографії телеведуча, яка об'їздила півсвіту в програмі "Орел і Решка", зізналася, що не була в Дубаї, лише транзитом. Схоже, молода мама зібралася на відпочинок, і тепер запитує шанувальників, куди піти і що подивитися в тому самому Дубаї.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"#ВІДПОЧИНОК. Ось зараз не смійтеся голосно. ##РегинаПутешественница не відвідувала Дубай (тільки транзитом), але дуже хоче туди полетіти. Хлопці, підкажіть, будь ласка, цікаві пам'ятки, кльові готелі, розваги в цьому жаркому місті! Запити: - хороший пляж, - смачна їжа", - написала Регіна. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників зірки, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її питання.

"На цьому фото Регіна схожа на Анжеліну Джолі", "Красуня наша", "Не раджу там знаходиться у період з травня по вересень", "Пляжі там всі вогненні", "Запитай Птушкіна, він навіть зняв відео", "Можна подумати тобі більше нема у кого спитати", "Запитай у Лесі Нікітюк. Вона була недавно", "Гарненька", "Який Дубай? Годувати малюка треба!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.