Актриса Шарліз Терон вперше прокоментувала чутки про роман з голлівудським актором Бредом Піттом. Вже місяць як фанатів хвилює тільки одне питання – зустрічаються зірки або це чергове інформаційне «вкидання»

Бреду Пітту – 55, Шарліз - 43. Західні ЗМІ буквально вибухнули від численних «доказів» романа зірок. На парочку полювали папараці, намагаючись зловити на «Гарячому». Однак тепер, під час шоу Еллен Дедженерес, Терон зважилася заговорити про особисте життя.

Так, під час розмови актриса кілька разів повторила, що зараз поруч з нею немає супутника.

"Я вільна і самотня", - заявила Шарліз, тим самим давши зрозуміти, що повідомлення про її роман з Бредом Піттом - всього лише чутки.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Напомним раніше "Знай.uа" повідомляв про об'явлення Кіри Найтлі. Актриса розповіла про всіх тонкощах на сценічною майданчику. Як розповідає Кіра, що якщо б не її чоловік, який заради кар'єри своєї дружини закинув свою, то вона була б і далі сірою конячкою у забігу під назвою "материнство". Як на актрису вплинуло її оточення.

Також "Знай.uа" інформував про нервуванні, яка виникла на дні народження однієї з актрис серіалу "Друзі" з-за голлівудського актора - Бреда Пітта. Анджеліна Джолі була в подиві коли колишня дружина Пітта запросила його до себе на ювілей.

"Знай.uа" писав про еротичну фотосесію Дженіффер Еністон до 50-річчя. На відвертих знімках так був чоловік. Фанати підозрюють що це коханець актриси.

Нагадаємо, знана актриса Дженніфер Еністон запросила на свій ювілей колишнього чоловіка Бреда Пітта. Такий вчинок зірки не оцінила її колишня суперниця Анджеліна Джолі.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Еністон зізналася у своїх почуттях до Бреду Пітту. Вона заявила, що не цікавиться життям екс-дружина і все, що він робить - це тільки його справа. Зірку не цікавлять чутки про те, що Бред Пітт після розлучення з Анджеліною Джолі закрутив роман з Шарліз Терон.

"Знай.іа" писав, що Еністон розповіла через що її люблять мільйони чоловіків. Також зірка серіалу "Друзі" зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком Джастіном Теру.