Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, в цей раз Настя вирішила показати свої палкі розваги з брутальним російським артистом Микитою Джигурдою. Як відомо, Волочкова вже не вперше викладає дивні фото і відео з цією людиною, і цей раз не став винятком. На відео, яке з'явилося в профілі балерини, Джигурда підняв її на руки і кружляє в "танці". При цьому він видає якісь незрозумілі звуки. А ось Настя, схоже, в захваті від того, що робить з неї Микита. У підписі до відео Волочкова пояснила, навіщо відключила можливість коментувати її пости.

"Дорогі мої. А цей пост я адресую успішним особистостям, яким пишуть гидоти ущербні і моральні каліки. Якщо вас турбують коменти придурків-відключайте їх і живіть щасливо без них, як це зробила я. І мені так кльово! Заходиш на СВОЮ сторінку! А там немає злоби і брехні. Є тільки Правда нашого життя, яку ми заслужили працею, потом і умінням протистояти всьому ницому, яке намагається принизити наші досягнення, щоб звеличити свій гнів, заздрість, ущербність і невміння робити те, що ми вже зробили! Ми це і транслюємо. Цих моральних виродків можна тільки пожаліти. І дарма ви думаєте, що, закривши коменти, ви отримаєте меншу кількість переглядів! І я вам це доведу за статистикою! Лайків, можливо, буде менше. Але ми ж не за лайками женемося! А за тим, щоб бути цікавими особистостями для багатьох. Так просто потрібно думати про те, щоб при будь-яких обставинах життя залишатися ЛЮДЬМИ!!! Хочете чесно? Коли ці гнилі коменти я закрила, до мене більший інтерес виник! Тому що, ці недолюблені злидні стали дуріти ще більше! Платформа їх бісів перенеслася в їх власний простір! Там і загрузнуть у власному неблагочестті і неповагу до людей, які чогось досягли працею. А ми ж будемо йти вперед, не славою лайків калік, а славою того, що ми вміємо робити те, що іншим не під силу! І відстоювати правду можна теж без лайків. А хороші, добрі і поважаючі нас підписники і просто ЛЮДИ, які люблять нас, будуть завжди поруч! І їх духовна підтримка для нас понад усе! У всякому разі, для мене. Так що, моя порада, йдіть сміливо по життю в Instagram без бруду і злоби. Ліквідуйте всіх моральних виродків ігнором. І ви не програєте, а переможете. І мої слова людської подяки моєму другові Микиті Джигурді. Так як він захищає жінку – це варто гучних похвал. А насправді гучних не треба. Ця ЙОГО чоловіча якість – безцінна! У всіх іпостасях. Так що, по вчинках Микити побачте, що він – еталон! Дружби, любові, вірності і Правди! І людяності", - написала Волочкова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.