Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в грайливому весняному вбранні від модного бренду, який, власне, і рекламує. Для фотосесії Надя Дорофєєва наділа укорочені рвані джинси і довгу рожеву толстовку, поверх якої наділа світлу об'ємну курточку. На ногах співачки білі кросівки. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж і усмішка.

У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "SPRiiiiiiiiiiNG #yeezy BOOST 350 V2 TRIPLE WHITE @adidasukraine". Ця публікація викликала шквал обговорень. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її легкий весняний лук, однак, сподобався він не всім.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Прикольно", "Теж чекаєш весну?", "Стильна", "Як же я хочу бути такою стильною, як ти", "Мала, ти вогонь!", "Яка ж ти кайфова", "Ну хіба не прекрасна?", "А де ж латте?", "Ніколи не забувай, що ти талановита, дивна і найпрекрасніша дівчина в світі", "Ти моя любов", "Красуня на стилі", "Чарівна краса", "Чарівна красуня", "Вау, Надюша красуня", "Ти найкраща люблю тебе", "Це просто Надя", "Ти аж світишся", "Найкрасивіша", "Така мила", "Шикарна", "Одяг свого розміру не знайшла?", "Надя, ти просто красуня", "Здається, це найкраща реклама цих крос. Кльовий образ, ідеальна Надя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.