Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з фотосесії до кліпу "Попа, як у Кім". Так, артистка позувала тільки в трусах і прозорому боді, виставивши напоказ пишні форми. Варто зазначити, що нещодавно Настю запідозрили у вагітності, адже вона різко набрала вагу і намагається всіляко приховати круглий живіт на фото.

За кілька годин знімок встиг зібрати майже 45 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися фігурою Насті: "Шикарна 😍", "Ну хіба можна бути такою красивою? 😍", "Гарні білі трусики ...😜", "Королева👑!".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Були і ті, хто не зрозумів, чому співачка виставляє так багато відвертих фото: "А навіщо в трусах викладати фотки?)", "Вульгарна жінка🙄", "Пора б уже й одягнутися.Не 16 .", "В інстаграм діти сидять, Настя, тобі не соромно?".