Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі відео, яким в черговий раз підігрів інтерес до його нової пісні "Роксолана". Раніше артист повідомляв, що в останній день зими, 28 лютого, він презентує кліп на цю пісню, а тепер він повідомив, що вже готує новий тур під назвою "Роксолана".

На своїй сторінці в соціальній мережі Олег Винник опублікував відео і фото своїх спогадів про концерти. У публікації стоїть геолокація Дніпро, так що швидше за все, події на відео і на фото відбуваються саме в цьому місті. У ролику Олег Винник показав лаштунки життя артиста, своїх колег і підготовку до концертів. Весь цей час звучить його російськомовна пісня "Соло".

Так, наприклад, в ролику учасник творчої групи Олега Винника розповідає про те, що о четвертій ранку їх підняли по тривозі і евакуювали з готелю. За словами хлопця, якісь жартівники повідомили про мінування. Також на відео є кадри, на яких Олег Винник виконує свій хіт "Як жити без тебе", і акомпанує собі на фортепіано. Багато фрагментів на відео демонструють натовпи шанувальників артиста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до відео і фото Олег Винник написав: "Хто вже чекає новий тур "Роксолана"? Щоб трохи скрасити ваше очікування, ми підготували новий відеоролик з приємними спогадами. #олегвинник #ov #туртивкурсі #роксолана". Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. Багато фанатів запрошують Олега Винника в свої міста, а деякі вже купили квитки на його майбутні концерти.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.