Співакові і секс-символу Олегу Віннику не вдалося зробити фотографію з сонечком на своїй долоньці. Про це пише видання UARewiev нібито посилаючись на журнал "Зірки тримають сонце".

За словами Марина Галузки, видання двічі на день робить фото того, як хтось із зірок тримає на долоні небесне світило. Однак, з Олегом Вінником все пішло не за планом.

"Ми приїхали на локацію, гарно причесали Олега і посадили в човен. Спочатку він упирався, тому що думав, що ми хочемо його втопити. Але потім я показав йому фотоапарат, і він все зрозумів, навіть почав позувати", - розповідає фотограф видання Назар Бабай.

Далі Бабай каже, що попросив Олега зробити вигляд, ніби він тримає на долоні сонце, але той сильно розгубився.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він сказав, що єдине сонечко на майданчику - це він. З горем навпіл вся знімальна група таки вмовила його це зробити, і діло нібито пішло", - ділиться фотограф.

Олег Винник
Олег Винник

За словами Бабая фото так і не вийшло тому, що Винник випадково торкнувся своєї щоки і сказав: "Яка приємна і м'яка шкіра ...". Далі він буквально вимагав у членів знімальної групи, щоб вони теж торкнулися його шкіри.

"Мені довелося торкнутися її першим... Треба відзначити, шкіра була дійсно ніжна. Олег сказав, що це через те, що він користується дитячим кремом "Джонсонс Бейбі", - розповів фотограф.

Олег Винник
Олег Винник

За його словами саме через цей інцидент фото так і не вийшло.

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" Олена Кравець вирішила приміряти новий сценічний образ. На цей раз артиска порадує глядачів несподіваним перевтіленням - Кравець перетвориться на улюбленця мільйонів жінок України - Олега Винника.

Раніше Знай.ua повідомляв, український співак Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року. Конкурс проводив один з вітчизняних телеканалів у період з 4 по 15 грудня.

Також Знай.ua писав, популярний музикант і серцеїд Олег Винник поділився зі своїми підписниками першим досвідом зі свого життя.