Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з шоу-туру "Diva" в Нальчику. Так, артистка виступала у відвертому боді тілесного кольору і величезній пухнастій накидці, махаючи руками. Варто нагадати, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності. Виконавиця весь час виходить на сцену у облягаючих вбраннях, показуючи помітно кругленький живіт і останнім часом дуже незграбно танцює.

"🌹#шоуДива #Нальчик", - лаконічно підписала ролик Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Не зрозумію, вагітність чи просто надбавка у вазі?", "Папуас в пір'ї. Втратила свій шарм.", "Такий великий живіт,вагітна??", "Щось я не можу зрозуміти?😒 Кароліна, ви вагітні? Так дайте всім знати.. А то реклама Активії якось неправильно виглядає на вашій сторіс", "Я подумав що гола і у шубі 😀".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.