Популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно поділилася своїми уподобаннями в ліжку, а також прокоментувала стосунки з репером і продюсером Потапом. Це викликало підвищений інтерес у соціальних мережах, оскільки навколо цієї пари ходить величезна кількість чуток і домислів, до того ж обидва виконавця підливають масла у вогонь неоднозначними знімками і заявами. Фанатам не дають спокою спільні фотографії, які нерідко публікуються з одних і тих же місць відпочинку.

Потап і Настя

Варто нагадати, що сам Потап не так давно підтвердив свій роман з Настею. Під час зйомок гумористичного шоу "Ліга сміху" під час виступу команди "Дніпро" один з її учасників поставив реперу питання: "Ну що, мутиш з Настею?", на що той відповів ствердно.

У відповідь на його коментар Каменських жартівливо обурилася: "Не можу прокоментувати, і за Олексія, тому що це була їхня фішка, вони прикололися, мабуть, для того, щоб ми зараз про це з тобою розмовляли. Команда "Дніпро", бляха-муха, чому я тут повинна за вас віддуватися?".

Потап і Настя

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На закінчення Каменських, як завжди, заінтригувала такими словами: "Мені подобається жартувати, тому що всі, дійсно, дуже хочуть дізнатися, хто він і де мої десять дітей, яких я народила? З дітьми я не покажу, а от одного разу, хто ж він є - Потап або Винник, ви, можливо, дізнаєтеся".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Олег Винник розповів, як хотів представляти Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення, який проходив у Німеччині. За словами співака, на той момент він навіть підготував пісню.

Як повідомляв портал "Знай.uа": студія "Квартал 95" до перших днів весни вирішила випустити гумористичний скетч на тему "березневих котів", які чекають черги до ветеринара. Шоумени розіграли сценку про нелегке життя кота, яким крутять люди в білих халатах.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко висловив свою думку щодо скандалу навколо Національного відбору на Євробачення-2019, а також розповів, хто, на його думку, винен у тому, що відбулося.