Студія "Квартал 95" записала емоційний ролик, в якому висловила підтримку всім, кому не байдужа доля України. Відео присвячене Дню героїв Небесної Сотні.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Записане хоч і російською мовою, за що часто дорікають Володимиру Зеленському, але як любить говорити Сергій Притула: "я знаю багато негідників, які говорять українською, я знаю багато хороших людей, які спілкуються російською".

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

Ось уривок із цієї пісні мовою оригіналу:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Держись, моя Родина, только, пожалуйста…

Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь,

Я заслоню тебя сердцем отчаянным,

Падая и поднимаясь любя!

Только держись, моя Родина смелая,

Верь не словам, а тому, что я делаю!

Будет свободным твое поколение,

Только свободною зная тебя!

Слід відзначити, що "Квартал 95" – часті гості на передовій, вони регулярно приїздили туди із благодійними концертами, а також допомагали фінансово.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Крім того, особисто Зеленський не раз зазначав, що Майдан – одна з ключових подій в історії, яка перевернула свідомість людей, тому на його думку, жити так, як було, вони вже ніколи не погодяться.

Дивіться: "Квартал 95" – "Тримайся, моя Батьківщино"

Держись моя Родина - финальная песня | Вечерний Квартал 2017

Держись, моя Родина, только, пожалуйста… Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь, Я заслоню тебя сердцем отчаянным, Падая и поднимаясь любя! Только держись, моя Родина смелая, Верь не словам, а тому, что я делаю! Будет свободным твое поколение, Только свободною зная тебя!

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 20 februari 2019

Нагадаємо, Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прихильник Зеленського в День героїв Небесної Сотні звернувся до земляків. Також "Знай.ua" писав, що Вакарчук стривожив Україну словами про Майдан.