Українська співачка Світлана Лобода на відпочинку у Дубаї, як виявилося, не тільки постить милі сімейні фото, а й добряче "запалює" у сумнівних клубах.

Більш того, артистку помітили у компанії незнайомця модельної зовнішності.

"Дивись, Тілль, випустиш, буде твоя суперзірка снідати не баварськими сосисками, а паризькими круасанами!", - іронізують в коментарях.

Незважаючи на те, що раніше Лободу складно було уявити відривається в клубах - в своєму Інстаграме вона найчастіше постит спокійний сімейний відпочинок - нічні розваги, як виявилося, їй не чужі.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

За словами очевидців, в закладі близько співачки в якийсь момент намалювався хлопець - француз модельної зовнішності, який посилав їй активні знаки уваги.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Через якийсь час вони познайомилися і продовжили спілкування на танцполі. Лобода була весела і безтурботна - в блондинці було складно впізнати популярну поп-зірку, що не так давно нібито народила доньку від суворого лідера Rammstein.

Дивіться: Лобода із незнайомцем у Дубаї

Нагадаємо, Лобода і Крапівіна накинулися на Бадоєву.

Як повідомляв "Знай.ua", син відомого естрадного виконавця Віктора Павліка тривалий час боровся з важким онкологічним захворюванням. Співак нещодавно з радістю зізнався в тому, що Павло вже одужує.

Також "Знай.ua" писав, що Студія "Квартал 95" записала емоційний ролик, в якому висловила підтримку всім, кому не байдужа доля України. Відео присвячене Дню героїв Небесної Сотні.