Оля Цибульська розіграла Лесю Нікітюк по телефону. Передає Clutch.

Відомі українські телеведучі Цибульська і Нікітюк володіють чудовим почуттям гумору і завжди не проти посміятися над собою. Так, нещодавно Оля відвідала популярний проект "Караоке на колесах", де артистку запитали, кому б вона відправила своє останнє повідомлення. Цієї довіреної персоною виявилася Леся Нікітюк.

Цибульська відмовилася називати текст повідомлення, але вирішила зателефонувати Лесі по відеозв'язку.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"Леся Іванівна, привіт! У мене запитали, кому я останнім написала б смс, я кажу — Нікітюк, а мені не вірять. Я і кажу, зараз наберу Лесю. Ми хочемо запитати тільки одне — скажи, а коли вийде нова серія "Орел і Решка", - пожартувала Оля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цибульська добре знає, як дістало Лесю цей відоме питання, адже вона давно вже не знімається у популярному телепроекті.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

"Мені здається, мені буде 75 років, і деякі люди будуть писати "А ти в якій країні?". Я зараз на Стоянці, це така країна під Києвом", — не розгубилася Нікітюк.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубаї вирішила відпочити ще й у сніжній Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Однак після канікул артистка раптово шокувала фанатів заявою. Виявляється, напередодні весілля вона розійшлась зі своїм нареченим, якого приховувала від громадськості і ніжно називала "сусід".

"Хочеться щось розумне написати...типу:
- ми розійшлися як у морі кораблі 🚢... але при даній ситуації достатньо ..Розійшлися.все. Журналісти радійте...новий інформаційний привід. скажу наперед - no comment💃#сусід", - поділилася емоціями Нікітюк.

Нагадаємо, чарівна Леся Нікітюк заінтригувала фото з розкішним букетом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Леся Нікітюк підкорює Берлін екстремальних міні.

Також Знай.uа писав, Леся Нікітюк вразила глибоким декольте і шкіряним міні.