Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася теплим прийомом давнього друга з Ялти, Марка Володимировича, чомусь закинувши на диван покалічені ноги. Так, артистка зізналася, що чоловік частенько гостює в особняку і Анастасія його дуже любить.

"Мій кримський друг Марк Володимирович @markpereverzevдосить частий гість в моїй хаті.👍🏼 Коли він прилітає з Ялти, ми завжди намагаємося побачитися.😊 Марк дуже світлий і добрий чоловік. У нас багато спільних чудових друзів.😊 І коли Марк заїжджає в гості, в нашому будинку стає світліше.😊🌺 Я з неймовірною повагою і любов'ю ставлюся до цієї людини.🙏🏻 ", -поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати ситуацію, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що Анастасія любить приводити у великий будинок чоловіків: спочатку там жив коханець-інкогніто, потім кілька разів приїжджав Марк Володимирович, а нещодавно надовго затримався Микита Джигурда. А ось про дочку Аріну артистка чомусь забула, на час передавши її батьку Ігорю Вдовіну.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.