Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дружбою з директором балетної трупи в Москві Мілою Титовою. Так, артистка на тлі розкішного особняка заінтригувала шоу-виставою, а потім чомусь схопила подругу і станцювала з нею найпопулярніший уривок з "Лебединого озера".

"Прекрасний вечір! Мій будинок об'єднує творчих людей! До мене приїхала Міла Тітова директор балетної трупи @moscowstateballet ! Зараз напишемо сценарій нашої шоу-вистави! Так зворушливо! Чекайте скоро!💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже віднедавна хитра балерина приховує коментарі. Варто нагадати, що ще рік тому Анастасія обіцяла шанувальникам шоу, яке точно переплюне Мадонну, але поки так і не зайнялася робочим процесом. Натомість артистка активно репетирує щось біля балетного станка і іноді виступає на благодійних вечорах в якості співачки.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.