Єдиний спадкоємець репера за заповітом – це його син Антоній (Тоні). У даний момент йому 13 років.

Репер Децл (Кирило Толмацький), який пішов з життя у 35 років, встиг повідомити рідним, кому будуть належати інтелектуальні та авторські права.

Децл
Децл

Про це стало відомо з сторінки в Instagram його батька і продюсера Олександра Толмацького.

Незадовго до смерті Децл озвучив, кому будуть належати його авторські права: він просив допомоги в підготовці документів таким чином, щоб дохід від музики, відео, товарних знаків і мерчу надходив його синові.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що В Росії встановлюють причини смерті відомого реп-виконавця Децла, який помер 3 лютого при не до кінця нез'ясованих обставин.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на інформацію працівників "Бюро судово-медичної експертизи Міністерства охорони здоров'я Удмуртської Республіки".

Медики розповідають, що не знайшли наркотиків в крові репера Кирила Толмацького (Децла).

В повідомленні розповідають, що медики обстежили посуд, з якого Тлумацький пив перед тим, як відчув себе погано. У гримерці артиста виявили склянки з вином, колою і кави. У них також не виявили заборонених препаратів.

"Сумнів викликає тільки склянка з яблучним соком. Там знайшли невеликий білий осад. Можливо, це знеболюючі, які артист випив після виступу. Посуд відправлять на додаткову експертизу у кілька російських лабораторій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець

Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року загинув Децл (Кирило Толмацький). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця «Хто ти » (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Децл живий: фанати знайшли сенсаційні докази

Також Знай.ua" писав про те, що Похорони Децла перетворилися в справжнє пекло: моторошна обіцянка перелякала всіх