Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному весняному образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва наділа довгі і широкі сині джинси від Ksenia Schnaider і тренч Sandro середньої довжини. Її худі і сумка бренду Litkovskaya, а масивні білі кросівки від Maison Margiela. Також на фото видно, що Надя одягла на голову пов'язку Gucci, її волосся під нею розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії артистка запропонувала шанувальникам пограти. "Побачити Нью-Йорк власними очима – мрія кожної. У мене вона вже збулася, тепер ваша черга! Спеціально до нью-йоркського тижня моди Maybelline New York розігрують 2 квитки у fashion-столицю і дарують суперстильні подарунки! Швидше переходь на @mu_inthecitystyle_ua щоб дізнатися деталі", - написала Надя про конкурс.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її легкий стильний лук, а деякі обіцяють пограти в її гру, адже так багато охочих потрапити в Нью-Йорк.

"А фотка класна", "Вау, яка ти модна", "Класні джинси, не треба мучитися з вибором, які надіти", "Як можна бути такою красивою?", "Шикарна дівчинка", "Я ж не одна бачу животик?", "Надя мені подобається, але фото не дуже вдале", "Як завжди, на стилі", "Стиль не дуже", "Мрія – це зустріч з тобою", "Вона вагітна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.