26-річна епатажна американська співачка Майлі Сайрус довела, що заміжжя її не остепенило.

Вона виклала в Instagram свої ефектні знімки в оголеному вигляді.

На одному з них вона позує в сітчастому топі, який абсолютно не приховує її груди. А на іншому постає і зовсім голою, однак її фігуру частково заступають язики полум'я.

Думки фанатів розділилися. Більшість захоплювалися фотографіями, роблячи компліменти співачці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"В буквальному сенсі гаряче", - писали в коментарях. Знайшлися і ті, хто закликав її нарешті схаменутися. "Ти вже сімейна жінка", "На тебе діти дивляться", - дорікали вони Майлі.

Раніше ми писали, що відома співачка Майлі Сайрус написала дуже зворушливий лист своєму чоловікові Ліаму Хемсворту і зізналася в любові.

Співачка не просто відверто повідомила про те, що до нього відчуває, але і детально написала, чим любить займатися з ним і що саме вона в ньому знайшла.

"Коли ми познайомилися, тобі було 19 років. Сьогодні тобі 29. Люблю, як ти дивишся на мене, те, як ти дивишся на наших собак, наших поросят, наших коней, наших кішок, наших риб. Те, як ти дивишся на свою сім'ю, на друзів, на незнайомців, на життя. Те, як ти дивишся на океан і як ти завжди знаходиш час. І те, що замість того, щоб подивитися в телефон ти виходиш на вулицю, коли я питаю, яка там погода", – пише співачка.

Також вона подякувала чоловіка за те, що він дозволяє їй бути тим, ким вона є" і ще раз зізналася йому в любові: "Я люблю тебе. Беззастережно. Дякую за найщасливіші дні в моєму житті".

Також ми писали, що мама Майлі Сайрус виклала в мережу фотографії з весілля своєї дочки з Ліамом Гемсвортом, яка відбулася в неділю, 23 грудня.

Нагадаємо, Мати Майлі Сайрус виклала в мережу весільні фото: це робить мене щасливою

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Майлі Сайрус таємно вийшла заміж: 10 років потому.

Також Знай.uа" писав про те, що Майлі Сайрус одягла весільну сукню і схопила ножа: фанати співачки застигли в подиві.