Відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір на Євробачення 2019 і про скандал, який назріває після інтерв'ю учасниць Анни-Марії.

"Ну який Нацвідбір на #Євробачення2019 без грандіозного скандалу! Спочатку здавалося, що це буде найбільш нудний Нацвідбір, адже з фаворитом начебто все було ясно. Але спочатку з'явилася довгонога БДСМ серена з серйозною підтримкою глядачів. Потім головний фаворит сфальшивив. Як журі не намагалися захвалити відверто нестабільний вокал, глядач все почув і виніс свій вердикт!

Ну а ведучий – запеклий Тв-вовк, розуміючи, що рейтинг просідає, додав вогню своїми "дотепними" питаннями до артистів-вокалістів. Деякі були на межі і дуже образливі. Преса і блогосфера спробувала було роздути полум'я, але громадськість якось проігнорувала інфу про майбутні гастролі одних в Росії, і некомпетентність журі, і ведучий пообіцяв вибачитися, якщо його коменти когось образили. Загалом всі дружно проґавили, і почали будувати плани на суботній вечір.

І тут одні з учасниць фіналу, дует сестер-близнючок, які родом з Криму, йдуть на інтерв'ю до одіозного політичного журналіста (з якого переляку?) і протягом години, слово за словом, ставлять хрест на своїй кар'єрі в Україні (Ну хіба що канал Інтер буде запрошувати на свої збірні солянки), і повертають інтерес до фіналу Нацвідбору! Вже бачу, як радіють СТБ продюсери і в терміновому порядку пишеться сценарій.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Що сказали співачки в інтерв'ю, переповідати не буду. Дивіться і аналізуйте самі. Просто хочеться в сотий раз нагадати, публічні люди, артисти, діячі мистецтва, творчі одиниці, (називайте як хочете), без своєї аргументованої позиції на тему важливих подій, які впливають на життя аудиторії, яка платить за їхню творчість - просто пристосуванці (читай хитрожопі).

Позиція "і нашим і вашим, музика і творчість поза політикою, я співаю для людей, моя зброя – голос" – звучить, як популістська риторика всіх політиків, які зараз знову рвуться до влади. Тільки в іншій інтерпретації. То чим же ви відрізняєтесь від них? А глядачам хочу нагадати, якщо хтось з ваших фаворитів не озвучив позицію на тему "чий Крим?" – це не означає, що у вас спільні погляди", - написала Монро.

Нагадаємо, травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий трансгендер розповів неймовірну історію третього перевтілення.