Трагічна ДТП, в яку потрапили учасники гумористичного проекту «Дизель Шоу» , і в якому загинула Королева гумору Марина Францівна Поплавська, досі у всіх на вустах. Україна не може забути події. Відгомони аварії то і справа доходять до нас зі сторінок зірок в Instagram, в пресі з'являються новини, як реабілітуються і як почуваються актори.

Головна красуня проекту, актриса Яна Глущенко, постраждала у тій фатальної аварії найбільше. Виданню «Світське Життя» Яна розповіла про те, як себе почуває після травми коліна і перенесеної операції в Римі.

Нога більше не турбує Яну. Вона прийшла на виставу "Лебедине озеро" в Національну оперу України в туфлях на шпильках і продемонструвала, що може вже навіть танцювати на підборах.

"Вже все нормально, все працює, Слава Богу. Бігаю. Я побігла на концерті на гастролях і така: "О Господи, я біжу, я вже можу бігати. А на підборах мені треба ходити. За 15 хвилин в день я одягаю підбори і ходжу, треную свою ходу. Але повністю я пройду цей весь жах через дев'ять місяців, тоді я буду повноцінним здоровим людиною", - поділилася Глущенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, актриса "Дизель шоу" розповіла про страшну травму після ДТП: жахлива біль

Відома українська актриса "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла свою історію про страшну аварію, в якій загинула легендарна гумористка Марина Поплавська. Яна розповіла про життя після ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко під час аварії, у якій загинула її колега Марина Поплавська, отримала важкі травми з усього колективу. Вона згадує, що лікарі не давали жодних гарантій – могла навіть встати на ноги. Але коли їй вперше після трагедії дали на руки маленького сина (Яна тоді сиділа в інвалідному візку), вона зрозуміла: треба що-небудь, але встати, інакше яке життя тоді буде у дитини? Хлопчикові ж всього півтора року, зараз йому мама потрібна, як ніколи – здорова, сильна і рішуча.

Нагадаємо, найбільш відомі гумористи поборються за Кубок кохання: стало відомо, де і коли.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Татусевих дочок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія.

Знай.uа писав, Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна: як живі.