До міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2019" залишилося зовсім небагато часу. Ще не встигли вщухнути пристрасті після Національного відбору учасника від України, як з'явилася нова шокуюча інформація. Переможниця "Євробачення-2014" повністю збрила волосся.

Фото з'явилося в соціальній мережі Instagram на офіційній сторінці Вурст.

На знімку в соціальній мережі Кончіта Вурст йде по коридору в червоному платті з рослинністю на обличчі, але без розкішних локонів.

"Нарешті повернулася", - свідчить підпис під фотографією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники почали бурхливо коментувати зміни в зовнішності. Більшість відповідала вигуками, не знаходячи потрібних слів для того, що сталося. Одним сподобалося, що зірка стала більш "природною", інші сприйняли імідж співачки в багнети. "Волосся! Тільки не волосся! Ти вбила його", - написали передплатники.

Австрійський співак Том Нойвірт, який створив образ Кончіти, ще два роки тому в одному зі своїх інтерв'ю він заявив, що відокремлює себе від придуманого сценічного образу. Том Нойвірт сказав, що вони - абсолютно різні люди, і коли Кончіта завершить виділену місію, їй доведеться піти. За словами співака, він не знає точної дати настання цієї події, але мріє створити нового персонажа чоловічої статі. Можливо, час прийшов, і артист почав перетворення з іміджу Кончіти.

Австрійська зірка вже не перший раз ризикнула змінити зачіску. У минулому році Кончіта постала перед публікою блондинкою, освітливши і волосся, і бороду.

Нагадаємо, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перемога Maruv у нацвідборі розлютила українців: спецоперація пройшла успішно.

Також "Знай.uа" писав, Притула притиснув до стінки скандальну учасницю Нацвідбору MARUV: мир вона несе.