Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, але найбільше уваги дісталося відвертому посту телеведучої про її життя.

Справа в тому, що 25 лютого Фреймут святкує 37 День народження. У зв'язку з цією подією телеведуча вирішила підвести деякі підсумки свого життя і залишила в мережі розповідь і спогади.

"Мені 37. Вперше за всі роки відчуваю: відлік життя оновлено; мене наче повернули у 1982 - коли так лячно народжуватися і починати вчитися. Дихати. Їсти. Тоді теж була паніка повністю і буквально віддатися в руки незнайомців. Нехай мами і тата. 25 лютого 1982 року я й уявлення не мала, як собі зарадити, коли не вмієш користуватися думками, бо не знаєш мови; коли навіть до повзання (а тим більше до перших кроків) потрібно дорости. Коли безпомічність у всьому, лише мамина посмішка інтуїтивно в порятунок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

І зараз це саме відчуття - позаду ніби не моє життя. Ніби якась інша я його пройшла. Ніцше радив полюбити свою долю. Я свою обожнюю. Вона цікава - мов фільм. За сірі сюжети режисери не беруться. Тому я рада екстравагантності мого життя. Але. Чомусь все сьогодні починається знову. І я це бачу, як бачу вітрильник на хвилях блакитного моря. Як цукор і хлібницю на столі за сніданком, поки пишу цей не інстаграмний текст. Попереду - простір будинку, який ще не встигли омеблювати. Я (котра з минулого) залишила непридатні навики: знайомства, які ні до чого; мрії - до яких дійдено.
А поки довіряюся великому світу - як 37 років тому зробила це немовлям", - написала Оля. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію знаменитості.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.