Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, які завоювали сердечка користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. На фотографії модель з'явилася на огляд публіки в довгому темному платті цікавого фасону і декорування. Справа в тому, що поділ сукні складається з двох шматків тканини спереду і ззаду, відкриваючи боки і стегна. При цьому чітко видно, що білизни на моделі немає – на зверху, ні знизу.

В такому сміливому образі дівчина з'явилася на червоній доріжці вечірки Vanity Fair. Незважаючи на те, що на Кендалл не одягла білизну, як видно на відео, вона відчуває себе цілком упевнено перед сотнями камер. Волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі відповідний вечірній макіяж. Шанувальники відзначили довжелезні ноги Дженнер, які так підкреслює цей наряд.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У підписі до фотографії Кендалл Дженнер написала: "last night at @vanityfair". Фанати моделі не залишилися байдужі до такого зухвалого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії і відео дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фолловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина без білизни і радять їй бути скромніше.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.