Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей похвалилася спільними знімками з сестричками Хлое і Кендалл. Так, знаменитості позували в прозорих комбінезонах і коротеньких латексних вбраннях, суцільно покритих стразами. Варто відзначити, що після розставання з батьком дітей, Кортні все частіше демонструє шанувальникам розкішну фігуру в нижній білизні або взагалі без неї.

"Посміхайся на камеру", - лаконічно підписала серію знімків Кардашьян. За 10 годин пікантні кадри встигли зібрати цілих 3,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від побаченого і почали засипати сестричок компліментами. Були і ті, хто зазначив, як сильно схудла Хлої і навіть посперечалися, хто ж виглядає краще. Деякі все ж дорікнули світським левицям у вульгарності, саркастично порекомендувавши їм ще й "розсунути ноги на камеру".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала доньку Тру Томпсон поблизу і без фільтрів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.