Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже зворушливим фото з домашньою улюбленицею - маленькою собачкою на ім'я Маруся. Так, артистка зізналася, що за цей кадр пообіцяла пухнастику котлетку і поцікавилася, кого ж більше люблять її шанувальники.

"Зараз буде комбо, адже всі люблять квіти і котиків? Котика у мене немає, але довелося використовувати Марусю. Пообіцяла їй за це котлетку, це вона про неї зараз задумалася 🍔🍗🍖
А от цікаво - кого у мене тут більше, любителів собак чи котів?
Ставте 🐶 або 😻 в коментах , зараз дізнаємося 👇🏼", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз, почали голосувати і коментувати: "Маруся Скоро стане котлеткою!!!", "На тлі Марусі котики відпочивають.", "Яка ви красива! 😍", "Захоплююся вашою красою!", "Вауууу Ганнуся ти дуже красива❤️🌹".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.