Після фіналу нацвідбору на Євробачення 2019, на якому члени журі задавали учасникам питання про їх позиції щодо війни та анексії Криму, щодо Джамали розгорнулася спланована кампанія. Про це поскаржився піар-директор співачки Денис Козловський.

Свою заяву він прокоментував так: "Пострілом стартового пістолета, щоб під виглядом сенсації і компромату видати вже відомі факти, був блог Шарія, в якому він використовував питання Джамали до MARUV про Крим і її коментарі з приводу батьків Anna Maria. До цього тут же підключилася армія ботів, які стали залишати сотні однакових коментарів під усіма постами Джамали в Facebook і Instagram, під усіма відео Джамали в Youtube, і під новинами, які стосуються Нацвідбору".

Також Козловський додав, що акаунти з одноманітними повідомленнями явно фейкові, при цьому негативні послання постійно приходять на адресу Джамали. Він додав: "Якщо б ми мали справу з негативною реакцією справжніх людей, фолловери масово б відписувалися від сторінки. Але у нас все навпаки: не відписалася жодна людина ні на Facebook, ні в Instagram, навпаки, є приріст вище середнього".

Реакція деяких ЗМІ сильно здивувала піар-директора співачки, оскільки вони почали публікувати матеріали з різними компрометуючими заголовками. Козловський обурився: "Ми маємо справу з неймовірною маніпуляцією фактів та зміщенням акцентів. Приклад з концертами дуже показовий. Мій коментар з приводу концертів в 2014-му, який я дав ще в жовтні 2017-го, але тоді він не викликав рівно ніякого резонансу. Але коли це озвучив Шарій, це стало прекрасним матеріалом для того, щоб розігнати "зраду".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інформація про громадянство батьків Джамали також використовується для цих цілей, незважаючи на те, що співачка постійно говорить, де живуть її батьки. Козловський нагадав, що всім давно відомо про видачу російських паспортів жителям півострова, адже без них там існувати неможливо.

На закінчення піар-директор підкреслив: "За ці три дні, які минули з Нацвідбору, я переконався, що Джамала стала однією з мішеней для спланованої операції по роз'єднанню українського суспільства та поглибленню внутрішніх суперечностей. Вона – один з небагатьох моральних авторитетів в цій країні, і зараз цей авторитет всіма силами намагаються підірвати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська письменниця обурилася урядом України, яке, на її думку, спровокувало репутаційні втрати в країні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": сестри Кардашьян знают як привернути до себе увагу, що і продемонстрували нещодавно за допомогою знімка в соціальній мережі.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Полякова вразила всіх своїм зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму, в якому зіграла головну роль.