Ні для кого не секрет, що старша донька популярної співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман пішла в маму не тільки музичним талантом чи красою, але і своєю фігурою. Часто користувачі соцмереж пишуть, що вони як дві сестрички. Фігура у доньки така ж сама як і у Віри Брежнєвої.

Нещодавно Соня Кіперман виклала кілька знімків з відпочинку в Італії, на яких добре видно схожість із її зірковою мамою. Вона позує у короткому топі. Користувачі соцмереж одразу ж написали багато схвальних відгуків у коментарях.

Скоріш за все Соня Кіперман обере таку ж професію, як у її мами - Віри Брежнєвої. Можливо, вона стане співачкою, адже нещодавно вона продемонструвала свій музичний талант.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Соня не тільки талановита, а ще й гарна, тому всі шанси стати зіркою у неї є.

Раніше ми писали, що скандально відома українська письменниця Лариса Ніцой серйозно розлютилася через те, що НОТУ примусила українців обирати переможця Нацвідбору на Євробачення-2019. Письменниця вважає, що вибір випав на "колабораціоністів".

Письменниця вимагає забрати ліцензію на проведення нацвідбору у телеканалу СТБ, звільнити керівництво Громадського ТБ і міністра культури України.

Також ми писали, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, засвітила неймовірні ноги в розкішній сукні. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою еротичної комедії "Свінгери-2", яка вийде на екрани вже 1 березня.

Нагадаємо, що ситуація на Національному відборі до Євробачення 2019, а зокрема скандал із MARUV, котра все ж не поїде представляти нас до Ізраїлю, не дає спокою глядачам. Подивитися на це з іронією спробував блогер Антон Ходза.

Як повідомляв "Знай.ua", організатори московської пре-паті міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" запросили до себе співачку Maruv.

Також "Знай.ua" писав, що Бузова нажахала новим образом: спортивки і підбори, ікона стилю.