Скандально відома українська письменниця Лариса Ніцой серйозно розлютилася через те, що НОТУ примусила українців обирати переможця Нацвідбору на Євробачення-2019. Письменниця вважає, що вибір випав на "колабораціоністів".

Лариса Ніцой
Лариса Ніцой

Про це стало відомо завдяки повідомленням Ніцой в соціальній мережі Facebook.

"Українці взяли Громадське ТБ за ж*пу і домоглися справедливості - колабораціоністи на Євробачення не поїдуть. Але українці повинні взяти ще й владу за ж*пу і звільнити винних, які втягли Україну в міжнародний скандал з Євробаченням, і принесли Україні репутаційні втрати", - повідомила Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Письменниця вимагає забрати ліцензію на проведення нацвідбору у телеканалу СТБ, звільнити керівництво Громадського ТБ і міністра культури України.

"Саме відсутність державної політики Міністерства культури у сферах культури і мистецтв призвело до ланцюгової реакції", - вважає вона.

На думку Ніцой, українці здобули перемогу, не дозволивши поїхати на конкурс виконавцям, які не розуміють запитів суспільства країни, яка перебуває в стані війни.

Варто нагадати, що відомий гуморист Сергій Притула вже не вперше отримує порцію критики на свою адресу через жарти. Наприклад, коли він посміявся над Зеленським, порівнявши його кандидатуру з артистами шоу "Танці з зірками", коментарі посипалися один за одним. Хоча сам ведучий не раз пояснював: недоброго задуму у нього не було, а всю іронію треба сприймати виключно з почуттям гумору, а не як звинувачення тієї чи іншої людини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для шанувальників музики і фанатів Євробачення з'явилися дуже цікаві новини. Після того, як стало відомо, що MARUV не прийматиме участі в конкурсі "Євробачення-2019", з'явилася інформація, що представника від України оберуть серед фіналістів Нацвідбору. Про це стало відомо завдяки повідомленням члена правління Національної громадської телерадіокомпанії України Олександра Кольцова.

Нагадаємо, після Зеленського Притула взявся за учасника Євробачення 2019: фанати атакували ведучого в соцмережах.

Як повідомляв Знай.uа показали руїни старовинної української церкви з висоти пташиного польоту.

Знай.uа писав, кривава справа Зайцевої: головний свідок знайшлася і заговорила, це змінює все.