Скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019 набирає обертів. Слідом за MARUV, яка отримала чесну перемогу в конкурсі але відмовилася від неї, в Тель-Авів не захотіли їхати Freedom Jazz і KAZKA. Судячи з усього, в цьому році України і зовсім не буде на престижному пісенному конкурсі.

Тим часом у комменатариях на офіційній сторінці Знай.uа у Facebook українці іронізують про ідеального кандидата і висловлюють своє невдоволення.

"Треба однозночно відправити патріота, який скрізь буде кричати "війна", "агресор", "рука Кремля", тоді всі порохоботи будуть битись в екстазі, тому що без політики нікуди. Браво, ганьба на всю Європу"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ну артисти мають гідність і не хочуть їхати тільки як заміна когось. Це самоповага. Але краще ніхто ніж жалюгідна пародія на Гагу, ще і дупою вгору".

"Хай їде Ляшко... Якраз Євроформат, та ще й співає... З вилами замість тризуба ..."

"Молодці! Хоч хтось пам'ятає, що він Людина, а не стадо баранів. Сила українців, які люблять свою Батьківщину в нашій солідарності, а політики, які хочуть знищити Україну справа тимчасова, так що впораємося!!!"

"Молодці, дівчатка! Не всі можуть вірно оцінити те, що відбулося, а тим більше принципово на це відреагувати! Перепатріоти, на вас чекають Гринжоли - в пеклі падає градус, піддайте жару!))))"

"Не патріота, а артиста, який гідний представляти нашу країну. За якого не буде соромно. Який покаже, що у нас є культура і смак. Один раз вже зганьбилися з бджолами. Краще вже ніхто, ніж така несмак".

"Гринджоли і тільки Гринджоли. Більше в Україні немає гідних. Все горло Кремля. Або просто порядні люди."

Нагадаємо, Сергій Притула жорстко висловився щодо журналіста Романа Скрипіна та його інтер'ю з дуетом ANNA MARIA.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорн підтримав MARUV на Євробаченні 2019.

Також Знай.uа писав, Данилко розповів, як будуть шукати заміну MARUV.