Наталія Водянова

Всесвітньо відома модель російського походження Наталя Водянова створила фонд допомоги дітям "Оголені серця". Він працює вже майже п'ятнадцять років. За час функціонування фонду було побудовано безліч дитячих маданчиків та надано медичну допомогу дітям. Водянова збирає кошти для дітей з аутичними розладами по всьому світу. Так, в Парижі, проводяться благодійні марафони, кошти від проведення яких йдуть в "Оголені серця".

Костянтин Хабенський

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Актор знає, що таке втрачати близьких від раку. У 2004 році від онкології помер його батько, а через чотири роки від пухлини головного мозку померла його перша дружина - Анастасія Смирнова. У тому ж році Костянтин заснував фонд, який допомагає дітям перемогти рак.

Кіану Рівз

"Гроші - це останнє, що мене цікавить", - так говорить один з найвідоміших голлівудських акторів Кіану Рівз. Він віддає на благочинність найбільше коштів з усіх зірок. У нього померла сестра, його дитина народилася мертвою, тому він знає, що таке горе. Його благодійний фонд допомагає дітям з раковими захворюваннями. Крім того, актор ще й активний борець за права тварин.

Леонардо Ді Капріо

Ще один актор, який творить благородні справи. Фонду ді Капріо в цьому році виповниться вже двадцять років. У минулому році його фонд виділив двадцять мільйонів доларів ста організаціям, які займаються захистом навколишнього середовища. Крім того, він часто влаштовує благодійні вечори, на яких вдається зібрати мільйонні суми, які йдуть на порятунок нашої планети.

Кейт Міддлтон

Герцогиня опікується відразу сімома благодійними фондами. Вона не соромиться навіть зрізати своє волосся, щоб віддати його для перук тим дітям, які пройшли курс хіміотерапії. А різдвяні подарунки, які шлють її дітям, вона переправляє в дитячі будинки.

Анжеліна Джолі

Під час зйомок в бойовику "Лара Крофт" Джолі відвідала Камбоджу. Там вона побачила, в яких жахливих умовах живуть люди. З тих пір вона вирішила зайнятися благодійністю. Зараз Джолі - посол доброї волі ООН. Вона часто відвідує бідні країни з гуманітарною місією. Вона жертвує мільйони для допомоги афганським біженцям в Пакистані. Актриса навіть усиновила кількох дітей, врятувавши їх від смерті.

Нагадаємо, що в Києві відкрили благодійну виставку: все заради полонених моряків.

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліну Джолі помітили у неочікуваному супроводі: з'явилась на прем'єрі фільму.

Також Знай.uа писав, що страшна хвороба забрала легендарну супермодель: була музою Карла Лагерфельда і Джона Гальяно.