Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася розкішним образом, примірявши неймовірне вбрання від культового дизайнера Thierry Mugler. Так, дівчина позувала в довгій облягаючій кораловій сукні зі стильним анімалістичним зміїним принтом, доповнивши образ оксамитовими ботфортами.

За 19 годин кадр встиг набрати майже 1,6 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від образу Кім і почали засипати апетитну фігуру компліментами. Були і ті, хто зазначив, що Кардашьян занадто сильно відфотошопила обличчя, яке на знімках папарацці виглядає зовсім інакше. Деякі все ж заступилися за світську левицю, адже в такому платті вона виглядає дуже елегантно, проте зазвичай віддає перевагу більш відкритим вбранням з глибоким декольте або високими розрізами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.