Українська співачка та переможниця пісенного конкурсу Євробачення у 2004 році Руслана Лижичко, гнівно висловилась про відмову НСТУ від цьогорічного конкурсу Євробачення-2019.

Співачка прокоментувала ситуацію із Євробаченням на своїй сторінці у Instagram та пояснила, чому рішення НСТУ потрібно переглянути.

"Я категорично проти рішення щодо відмови від участі у Євробаченні 2019", – написала Руслана Лижичко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співачка додала, що якщо ця інформація буде остаточною, то для неї це однозначно буде "дуже болісною новиною".

Руслана порівняла цю скандальну ситуацію із роками, коли вона сама брала участь у конкурсі. Співачка пропонує розробити нову антикризову процедуру ще одного відбору, щоб не залишати країну без участі у шоу.

"У рік, коли я поїхала, Україна теж була на межі відмови від участі, якби я не прийняла рішення брати участь. У 2004 році відбувався закритий Національний відбір, і двоє з трьох претендентів відмовилися від пропозиції Національної Телекомпанії взяти участь у Євробаченні. Я одразу без зайвих роздумів прийняла цю пропозицію", – написала співачка.

Руслана здагадала і про організаторів Нацвідбору, мовляв, "їм немає виправдання, крім відвертого форс-мажору". Співачка наголосила, що "Україна має безліч талановитих артистів", які точно гідні представляти її на Євробаченні-2019.

Раніше передавалось, що скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019 набирає обертів. Слідом за MARUV, яка отримала чесну перемогу в конкурсі але відмовилася від неї, в Тель-Авів не захотіли їхати Freedom Jazz і KAZKA. Судячи з усього, в цьому році України і зовсім не буде на престижному пісенному конкурсі.

Тим часом у комменатариях на офіційній сторінці Знай.uа у Facebook українці іронізують про ідеального кандидата і висловлюють своє невдоволення.

Нагадаємо, Сергій Притула жорстко висловився щодо журналіста Романа Скрипіна та його інтер'ю з дуетом ANNA MARIA.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорн підтримав MARUV на Євробаченні 2019.

Також Знай.uа писав, Данилко розповів, як будуть шукати заміну MARUV.