Відома українська телеведуча Леся Нікітюк виклала спокусливе фото в бікіні. Про це передає Clutch.

Раніше вважалося, що Настя Каменських - це головна українська Кім Кардашьян, але, схоже, Леся Нікітюк своїми формами вже починає дихати співачці в потилицю. Нещодавно телеведуча показала фігуру у вкрай епатажному образі.

Нікітюк сфотографувалася в боді білого кольору і одягла на голову рожеву шапку-вушанку.

"Це мій look дня. Крутий вийшов уікенд і жорсткий тест в Буковелі. Ні одна тачка не постраждала… крім моєї психіки", — пише під фото Леся.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Схоже, українська красуня вирішила скопіювати відомий образ представниці сімейства Кардашьян Кендалл Дженнер. 23-річна модель кілька тижнів тому виклала фото, на якому стоїть на снігу в роздільному купальнику і шапці-вушанці.

Користувачі навіть вирішили, що Нікітюк хоче позмагатися з Каменських за звання "попи як у Кім".

"Леся, що за стриптиз?", "Супер! Леся ти жжеш!!", "Сексі крихітка)))", "Без штанів і в капелюсі..", "Нуну це точно попа як у Кім", "Попакакуким", "Вау, ляля", "Попа краща ніж у Насті", "Яка Ви красива)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Артистка похвалилася дуже незвичайним кадром, позуючи в стрибку на капоті автомобіля.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала новий влог з островів на своєму Youtube-каналі і пригрозила шанувальникам тим, що вони перетворяться на "вонючок".

Також Знай.uа писав, Леся Нікітюк стала героїнею сексуального календаря від чоловічого журналу "XXL". Телезірка прикрасила сторінки місяця травня – знімок зроблений у відповідному кольорі. На календарі Леся з'явилася у відвертому образі, лежачи у ванні з зеленуватою водою. При цьому Нікітюк знята топлес – на ній тільки бірюзові латексні штани і тонке намисто.